Евала: Актрисата Даяна Ханджиева се показа в топ форма от плажа след раждането! (СНИМКИ)

Даяна Ханджиева роди преди шест месеца!

https://goreshto.net/shoubiznes/evala-aktrisata-dayana-handzhieva-se-pokaza-v-top-forma-ot-plazha-sled-razhdaneto-snimki/136429 Goreshto.net
Евала: Актрисата Даяна Ханджиева се показа в топ форма от плажа след раждането! (СНИМКИ)

Даяна Ханджиева роди преди шест месеца!

Тя роди сина си Антони само преди шест месеца, а днес никой не може да й даде това. Актрисата Даяна Ханджиева се показа от плажа в Гърция и демонстрира наистина топ форма. Тялото й си е напълно същото като преди бременността, но има дори едно подобрение и това е бюстът.

След раждането Даяна, която преди почти нямаше балкони, защото е доста слаба, сега е станала далеч по-апетитна. А последователите й съветват нейната половинка Кристиян Ставрев да си отваря очите и да я пази от напористи ухажори.

Знаем, че тя се радва на такива, а и не само това... Самата Ханджиева беше доста палава, когато участваше във "Фермата" преди няколко години. Тогава тя се беше разделила с баскетболиста Кристиян и се отдаде на доста освободени флиртове с цели двама участници в риалитито - Данчо и пилота Петър.

Даяна имаше взимане-даване първо с Данчо, а после се прехвърли на Петър. Тя явно имаше мераци да продължи връзката си с него и след формата, но той нямаше такива планове и тя се събра отново с настоящия си мъж.

"За мен е важно мъжът ми да е красив, това е на първо място. Ако няма визия, която да ме привлича, няма как да бъда с него", обясняваше навремето актрисата, което звучеше доста плоско. Надяваме се сега, когато вече е родител, да си е променила мирогледа.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.