Евала, Диона си призна: Аз съм пача с 350 кубика силикон! (ВИЖ ТУК)

Диона си призна, че е пача, кифла и циганка!

https://goreshto.net/shoubiznes/evala-diona-si-prizna-az-sam-pacha-s-350-kubika-silikon-vizh-tuk/119456 Goreshto.net
Евала, Диона си призна: Аз съм пача с 350 кубика силикон! (ВИЖ ТУК)

Диона си призна, че е пача, кифла и циганка!

Диона разцепи мрака и взриви мрежата с кратко клипче, в което се представя в... доста неочаквана светлина. Знаем, че чалгарките драпат да се направят на вървежни, на топ мацки и прочие, като едновременно с това държат и да се правят на умни и интелигентни.

Е, Дионка взе, че разчупи "статуквото" и заяви открито, че е... пача. Съгласни или не, ето какво призна тя.

Във видеото певицата е в кабинета на някакъв мъж, когото нарича "докторе", въпреки че той изобщо не прилича на такъв. Диона обаче е хипер развълнувана, стресирана и го пита защо, аджеба, не може да си намери нормален мъж.

"Ама виж ме бе, докторе! Какво ми има?! Ей на - всичко си имам, а силиконът ми е 350 кубика. Кифла със силикон ви викат и че съм пача. Ми пача съм, де, ама съм си готина. Циганка съм, да не би някой магия да ми е турил?!", блъска си главата Дионка.

Тук вече мъжът не издържа и я гони от кабинета си, че "каквато била тъпа, щяла и него да зарази"... Потребителите доста се посмяха на това видео, но мнозина бяха и тези, които заявиха, че поне този път певицата е била откровена за себе си и гилдията си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.