Евала, како: Мегз се замонаши, изолира се от света за пълна медитация! (ВИЖ ТУК)

Мегз ще прекара цял месец без никаква връзка със света!

https://goreshto.net/shoubiznes/evala-kako-megz-se-zamonashi-izolira-se-ot-sveta-za-palna-meditaciya-vizh-tuk/142127 Goreshto.net
Евала, како: Мегз се замонаши, изолира се от света за пълна медитация! (ВИЖ ТУК)

Мегз ще прекара цял месец без никаква връзка със света!

Без никаква връзка със света остава Миглена Каканашева - Мегз и то за цели 30 дни. Да, бившата дизайнерка, която забегна преди години в Дубай, сега се върна у нас и реши да се "замонаши" - разбирайте да се отдаде на пълна медитация и извисяване на духа.

Мегз ще прекара цял месец в Троянския балкан, напълно изолирана. Тя няма да има нито телефон, нито лаптоп, нито интернет по някакъв начин, нито удобства, нито гримове, нищо. Няма да има абсолютно никаква връзка с познати и близки, защото това е правилото на будистката медитация, към която се е насочила.

Става дума за медитацията випасана, която е от възможно най-строгите и има редица правила и забрани по време на спазването й. Не е ясно къде точно ще е мястото, на което Мегз ще я изпълнява, но заедно с нея ще има и други хора, решили да направят същото.

Знае се, че желаещите да спазят випасана, бива будени всяка сутрин в 4 часа и започват да медитират в продължение на часове, без да говорят с никого. Ако някой се оплаче от болки в кръста, гърба или каквото и да било, му се казва, че това е изпитание, което е за негово добро, за извисяване на духа му и не бива да обръща внимание.

Дали Мегз ще издържи на цял пълен месец при все, че програмата за повечето хора е само 10 дни, предстои да разберем тепърва.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.