Евала: Мария Бакалова набива миди в скромна механа в Бургас! (актрисата не се звездее)

Мария Бакалова и Валери се държат като най-обикновени хора!

https://goreshto.net/shoubiznes/evala-mariya-bakalova-nabiva-midi-v-skromna-mehana-v-burgas-aktrisata-ne-se-zvezdee/115646 Goreshto.net
Евала: Мария Бакалова набива миди в скромна механа в Бургас! (актрисата не се звездее)

Мария Бакалова и Валери се държат като най-обикновени хора!

Да, те са обикновени хора като всички, но тя има възможността да го играе нещо различно. Както десетките силиконови патки у нас, които не са постигнали и частица от успехите й. Но не - Мария Бакалова продължава да бъде съвсем естествена и да показва, че славата не й е завъртяла главата.

Както знаем, Мария е влюбена и сега на морето тя е с любимия си Валери, когото запозна с родителите си. Четиримата са в Бургас, но вместо хората да ги съзрат в скъпите тузарски ресторанти, поръчали стекове за по 600 лева, те сладко си похапват мидички в местна обикновена кръчма.

Бакалова, Валери и родителите й седнаха в доста скромна механа, в която обаче знаят, че се готви вкусно. Масите са дървени и направо изтъркани, но пък няма опасност да се сдобият с ешерихия коли от хигиената. Хапнаха, поговориха, а младите изглеждаха спокойни и влюбени.

"Затова я харесваме Мария, защото е естествена. Винаги като я видим в Бургас, е такава, каквато я помним като по-малка - лъчезарна и истинска. Не е като масата чавки, дето се ръгат на Слънчака, позират до чужди коли и се правят на вървежни. Сами не осъзнават колко са жалки милите", коментират местни хора.

А дали ще има и нещо още между Мария и Валери, примерно сватба, предстои да видим занапред.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.