Евала: Нети ще чукне 49 години, а лицето й е като порцелан! (вижте я без грим - СНИМКИ)

Нети тотално закла дори 25-годишни момичета!

https://goreshto.net/shoubiznes/evala-neti-shte-chukne-49-godini-a-liceto-y-e-kato-porcelan-vizhte-ya-bez-grim-snimki/132288 Goreshto.net
Евала: Нети ще чукне 49 години, а лицето й е като порцелан! (вижте я без грим - СНИМКИ)

Нети тотално закла дори 25-годишни момичета!

Ако трябва да сме честни, има 25-годишни момичета, които искрено биха завидели на кака си Нети. Да не говорим за 30-годишните, сред които вече има плачевни резултати от нездравия живот, който водят, както и от липси на грижа за кожата.

Жената на Дони удари всички в земята като се появи без грим, а знаем, че след няколко месеца ще чукне 49 лета и се е запътила към 50-така. Въпреки това лицето й е като на бебе, без нито една бръчка и просто кожата й изглежда перфектно.

Това вероятно се дължи най-вече на ген, защото Нети не е суетна и не ползва услугите на пластични хирурзи. Тя няма хиалурон в устните, филъри в скулите, лифтинги и прочие неща, с които все повече кухи бръмчалки започват още от 30-тата си година, а последиците след десетилетие са потресаващи.

Дони и Нети са пример за природосъобразен живот като той дори доста прекалява. В старанието си да се храни полезно, Добрин Векилов започна да яде като пиле и изглежда ужасяващо. Мнозина дори го смятаха за болен, защото е само кожа и кости, но той уверява, че по-здрав не е бил.

А Нети... Нети очевидно е по-умерена във всичко и държи на принципа просто да бъде естествена. Като гледаме, й се получава отлично.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.