Евала: Венцислава Тафкова показа, че е малоумна! (попиляха я - СНИМКИ)

Венцислава Тафкова удари рекорда по тъпотия!

https://goreshto.net/shoubiznes/evala-vencislava-tafkova-pokaza-che-e-maloumna-popilyaha-ya-snimki/122298 Goreshto.net
Евала: Венцислава Тафкова показа, че е малоумна! (попиляха я - СНИМКИ)

Венцислава Тафкова удари рекорда по тъпотия!

Няма шест- пет, не си играе момичето. Венцислава Тафкова отдавна се е заела да ни убеди, че коефициентът й на интелигентност е с отрицателен знак, но днес надмина себе си, а зрители я обявиха за малоумна. Хвала!

Венцито, която от известно време се пъне да пуска слухове, че има гадже ММА боец (това ли й се струва най-вървежно, не знаем) даде "доказателство" за връзката си пред медия, на която баща й плаща за реклама. Доказателството е, че видиш ли - ходила с шампион по ММА, защото... ами, защото се снима как блъска боксова круша в зала.

"Верно ли?! Това ли трябва да е доказателството?! Леле, Тафче, че си зле. Утре отивам в една боксова зала и се изтипосвам до три различни круши, щото имам трима бойци, между които не мога да си избера", бъзикат я в нета.

А щом потребителите забелязаха и че Венцито няма ръкавици на ръцете и се прави, че удря по крушата с кекавите си ръчички с ей такива маникюри, едва не се на@каха от смях.

"Евала, мацо, доказа, че си малоумна! Хайде, ти отдавна си ясна на всички, но толкова ли нямаше един нормален около теб, че поне да ти каже как се позира, като искаш да го играеш достоверно", попиляха я в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.