Евгени Генчев сигурно дава "заето" от шока: Валерия носела постоянно памперси! (ВИЖ ТУК)

Валерия Георгиева не излизала без памперси!

https://goreshto.net/shoubiznes/evgeni-genchev-sigurno-dava-zaeto-ot-shoka-valeriya-nosela-postoyanno-pampersi-vizh-tuk/112825 Goreshto.net
Евгени Генчев сигурно дава "заето" от шока: Валерия носела постоянно памперси! (ВИЖ ТУК)

Валерия Георгиева не излизала без памперси!

Да, правилно го четете - Валерия Георгиева ходи навсякъде с памперси и не излиза без тях. Това самата тя призна и то с гордост, пред журналисти, като обясни, че са много наложителни.

Разбира се, колкото и голяма да ни е фантазията, няма как да предположим, че въпросните памперси са за нея и тя си ги носи, за да си ги сменя. Майтап, разбира се, но не... Памперсите били за кучетата и другите животни, с които постоянно се разхожда из градовете и били винаги в чантата й на разположение.

"Ето на - онзи ден бях с няколко животни и пътувахме. Знаете ли колко пъти трябваше да им сменя памперсите, за да не правят бели в колата?! Тези неща са ми задължителни в чантата, която всъщност не е точно дамска чанта, а по-скоро нещо като торба. Но понеже съм жена, нося с мен и двата си любими парфюма", обясни развълнувано Валерия.

Потребителите обаче се запитаха и не успяха да скрият усмивките си, как ли е реагирал Евгени Генчев на това чудо и дали самият той помага на гаджето си като сменя памперсите на животинките й.

Ако са заедно още двамата, разбира се, защото май нещо ни се изгубиха от полезрението...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.