Евгени Генчев в ефир: Не сме разделени с Вал, току-що планирахме почивката си!

Евгени Генчев обеща да направи и концерт в София!

https://goreshto.net/shoubiznes/evgeni-genchev-v-efir-ne-sme-razdeleni-s-val-toku-shto-planirahme-pochivkata-si/113987 Goreshto.net
Евгени Генчев в ефир: Не сме разделени с Вал, току-що планирахме почивката си!

Евгени Генчев обеща да направи и концерт в София!

Откакто свърши "Ергенът", Евгени Генчев и Валерия Георгиева бяха разделяни поне дузина пъти. Или не - по-точно два пъти по дузина. Историята им май ще се окаже досущ като тази на Мария Игнатова и Димитър Рачков едно време, когато толкова пъти медиите ги разделяха, че когато наистина скъсаха, никой не вярваше.

Е, пианистът днес даде интервю, в което заяви пред страната, че не - той и Вал не били разделени, а дори току-що планирали лятната си почивка заедно. Евгени не пожела да разкрие къде са избрали да отидат, нито уточни дали ще е в България, или в чужбина. Като се имат предвид слуховете за пословичната му стиснатост обаче, надали ще я води зад граница.

Както знаем, братът на Генчо живее в Лондон, та нищо чудно двамата с Валерия да му отидат на гости. При всички положения обаче Георгиева трябва да разполага с пари и да си дели разходите с Евгени, който надали ще я глези като принцеса и ще плаща всичките й сметки.

Иначе, в ефир, Генчев се престори на много ларж, а и много мъдър. Той пожела успех на бъдещия си заместник - ерген номер три и го посъветва да бъде изцяло себе си в избора на своя дама, както и да се помъчи да опознае много добре всяко едно от момичетата.

"Аз направих така и не съжалявам за избора си", каза Генчо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.