ЕВТИНДЖОС: Богданска и Рахал взимат жълти стотинки за Биг Брадър, Ники Кънчев се смее! (ВИЖ ТУК)

Ники Кънчев е получавал в пъти повече от Богданска и Рахал!

https://goreshto.net/shoubiznes/evtindzhos-bogdanska-i-rahal-vzimat-zhalti-stotinki-za-big-bradar-niki-kanchev-se-smee-vizh-tuk/144224 Goreshto.net
ЕВТИНДЖОС: Богданска и Рахал взимат жълти стотинки за Биг Брадър, Ники Кънчев се смее! (ВИЖ ТУК)

Ники Кънчев е получавал в пъти повече от Богданска и Рахал!

Биг Брадър започва тази вечер и както знаем, с нови водещи. Вместо Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, на екран ще застанат Башар Рахал и Алекс Богданска.

Башо е близък с продуцента на формата Краси Ванков, а Богданска е била лично в Къщата преди години и дори там се омъжи за бившия си вече Даниел Петканов.

Любопитното в случая е, че хонорарите на новите водещи са абсолютно мизерни и нямат нищо общо с парите, за които навремето Ники Кънчев се е явявал на екран. Последният е бил в пъти по-платен от Алекс и Башо, но това си има обяснение.

Първо - форматът се излъчва за сефте след шест години пауза и не е ясно как изобщо ще се приеме и дали ще има гледаемост. Второ и най-важно - в него няма да влязат известни личности, които да привлекат зрителите още от началото, а никому неизвестни хорица, голяма част от които ще са джендъри, кукумицини и всякакъв род сбърканяци.

В мрежата потребители отдавна се заричат, че няма и едно око да хвърлят на "тази простотия" и ако това се окаже вярно, то този завръщането на Брадъра в ефир ще бъде пълен погром.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.