Фънки изригна: Майка си ще продам, ако трябва! (ВИЖ ТУК)

Фънки понякога наистина говори като напушен!

https://goreshto.net/shoubiznes/fanki-izrigna-mayka-si-shte-prodam-ako-tryabva-vizh-tuk/111795 Goreshto.net
Фънки изригна: Майка си ще продам, ако трябва! (ВИЖ ТУК)

Фънки понякога наистина говори като напушен!

Димитър Ковачев - Фънки отдавна е прочут не само с непукизма си, но и с голямата си уста, която неведнъж е дрънкала простотии и откровени глупости. Но този път обаче той дори надмина себе си с чутовната тъпотия, която изрече.

Изказването му бе по повод поскъпването на цигарите, които се очаква да скочат още - нищо, че само преди броени месеци ги вдигнаха. Та Фънки се разлюти и заяви, че и златни да ги направят, няма да ги откаже и ще пуши, колкото му душа иска.

"Луди ли са тия, бе?! Майка си ще продам, но пури ще продължавам да си купувам. Тъпанари! Няма какво друго да вдигат, не им писна на крадат и само на пушачите си го изкарват. Щели хората да ги откажат - бабината ви трънкина ще откажат. И със сто лева да ги вдигнете, пак ще ги купуваме, ама преди това на вас вратовете ще ви извием", закани се Фънки.

Думите му обаче възмутиха мнозина в нета, защото някои неща са кощунствени, дори и да ги кажеш уж на майтап. Е, убедени сме, че на Фънки не му пука дали ще го насметат в мрежата, той се е произнесъл и това е важното.

Ернестина Шинова пък бе далеч по-умерена в изказа си, но също коментира, е ще продължи да купува цигари, просто ще й се наложи да се откаже от нещо друго.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.