Фънки след кризата: Пари нямам, ама пия като свиня! (ВИЖ ПОТРЕСА)

Фънки не крие, че лочи като казак!

https://goreshto.net/shoubiznes/fanki-sled-krizata-pari-nyamam-ama-piya-kato-svinya-vizh-potresa/124179 Goreshto.net
Фънки след кризата: Пари нямам, ама пия като свиня! (ВИЖ ПОТРЕСА)

Фънки не крие, че лочи като казак!

Димитър Ковачев - Фънки става все по-откачен и това е мнението на болшинството потребители, четящи просташките му изказвания. Фънкито е известен с това, че е добра душа в общи линии, но пък устата му наистина прилича на градски нужник.

Той не пести обиди и брутализми по адрес на когото му падне, като милиони пъти сме го чували в ефира на "Като две капки вода" да прави на з@дник не само участниците, но и световни звезди.

Сега приятелят на Коцето отново намери с какво да напомни за себе си и се похвали с поредната простотия. Напил се като свиня и го качили на лодка, без да се усети. Събудил се вътре в лодката, в средата на язовир и му идело да обеси приятелите, които му погодили този номер.

"Мразя да нямам земя под краката си, а онези ме натоварили на лодката, даже не съм разбрал как и кога. Празнувахме рожден ден на един авер край Дупница и наблизо беше язовир Дяково, в който ме вкараха мизерниците", хили се Фънки.

И признава, че може да е криза и да е изгубил много от парите си, но пък пие като свиня и се забавлява. Е, очевидно въздържанието, което беше обявил в миналото, тържествено е прекратено.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.