Фенове към Мария Илиева: Какви ги вършиш, искаш да се сбабичосаш след няколко години ли?!

Мария Илиева блесна с тен на африканка!

https://goreshto.net/shoubiznes/fenove-kam-mariya-ilieva-kakvi-gi-varshish-iskash-da-se-sbabichosash-sled-nyakolko-godini-li/116712 Goreshto.net
Фенове към Мария Илиева: Какви ги вършиш, искаш да се сбабичосаш след няколко години ли?!

Мария Илиева блесна с тен на африканка!

С меко казано странен тен блесна пред зрителите Мария Илиева. Промяната у нея се видя по време на гостуването й при Светльо Иванов в Би Ти Ви, а зрителите веднага започнаха да коментират новия тен на лицето й.

Да, Мария не е със скандинавска визия и никога не е имала млечнобяла кожа, но в момента прилича на жена от африканските държави. Някои я сравниха със Златка Райкова и Карен Хачатрян, които редовно се препичат като гущери и държат постоянно да изглеждат черни като мулати.

Очевидно и Илиева се е заразила от тази мода, но това, което я отличава от Райкова, са годините. Златка още няма 40, а Мария Илиева е навършила 46 лазарника и тези слънчеви бани се отразяват зле на кожата й.

В мрежата моментално се появиха коментари със съвети към певицата да престане с този тен, ако не иска да се сбръчка, сбабичоса и покрие с петна на няма и 50 години.

"От години не припарвам до плажа, а съм на 32. И никога не излизам без слънцезащита. Но дори и с нея не стоя на плажа, защото рискът да ти излязат пигментни петна е огромен. А Мария явно е прекалила. Ако пък ходи и на солариуми, не искам да си мисля как изглежда кожата й на живо и отблизо", коментира потребителка в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.