Фенове захапаха Миро: Стига лъжи! Защо не кажеш истината за брака си, ще ти олекне!

Фенове са убедени, че бракът на Миро и Ели е фиктивен!

https://goreshto.net/shoubiznes/fenove-zahapaha-miro-stiga-lazhi-zashto-ne-kazhesh-istinata-za-braka-si-shte-ti-olekne/53600 Goreshto.net
Фенове захапаха Миро: Стига лъжи! Защо не кажеш истината за брака си, ще ти олекне!

Фенове са убедени, че бракът на Миро и Ели е фиктивен!

Певецът Миро напомни за себе си като сподели, че има празник тези дни. И то голям празник, защото го считал като втори рожден ден. Точно по това време, преди четири години той отказал алкохола и досега не е близнал и капка. Случило се след голямо напиване, заради което едва оцелял. На същия ден изхвърлил всички бутилки и се зарекъл - дотук!

Разбира се, последователите на Миро го поздравиха в нета, но не пропуснаха да го зачекнат за нещо, което са убедени, че е огромна лъжа. А именно бракът му с неговата приятелка Ели (мнозина още я наричат приятелка, а не съпруга). Всъщност са прави, защото обикновено семействата живеят заедно, а Ели и Миро го раздават като гаджета, че и в отделни държави.

Елица прекарва много време в Англия, където има бизнес, а Миро си е тук. Да не говорим, че тя е дори по-голяма от него, а двамата нямат дете. Нямат общо, нямат и деца поотделно, което отдавна озадачава всички.

"Ако просто не са искали деца, щяха да го заявят и готово. Живеем в свободни дни, имаме свободен избор, какво толкова?! Много двойки не искат да се възпроизвеждат и си живеят живота страхотно. Тези двамата обаче дори не са приличали на влюбени, нито един ден. Все едно гледаме брат и сестра, това не е нормално", коментират в нета.

И призовават Миро да си признае ако има друга любима или любим, защото в 21 век тези неща са в реда на нещата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.