Феновете на Преслава в шок: Решението на певицата ги сломи, но тя е категорична!

Преслава активира неочаквана бомба!

https://goreshto.net/shoubiznes/fenovete-na-preslava-v-shok-reshenieto-na-pevicata-gi-slomi-no-tya-e-kategorichna/135504 Goreshto.net
Феновете на Преслава в шок: Решението на певицата ги сломи, но тя е категорична!

Преслава активира неочаквана бомба!

В тотален шок са феновете на една от най-вървежните ни поп фолк диви - Преслава, която буквално ги "закла" с решението си. Признаваме, че никой не беше очаквал това от нея, дори и ние, но ето на - фактите са факти.

Преси обяви, че... спира с чалгата! Да, тя заяви съвсем сериозно, че повече няма да записва нови чалга песни, а за колко време и дали някога ще се върне към стария си стил, не е ясно. Разбира се, предполага се, че добричлийката отново ще записва поп фолк, но сега се е насочила към народната музика.

Преслава публично разкри, че й предстои да запише цели три фолклорни песни заедно със сестра си Ивелина Колева и призна, че това й носи огромна радост.

"Пяла съм народно и преди, но сега това е нещо различно, много по-сериозно е. Влизаме в студио и ни чака доста работа, но се надявам, че крайният резултат ще си струва и ще зарадваме всички - дори и тези, които сега ми се цупят, че няма да има нови парчета от "моите", смее се Преслава.

А Ивелина Колева пък се хвали, че хората все повече харесват фолклорните ни песни и вече отдавна я знаят по име, а не просто като "сестрата на Преслава"...

Дали Преси ще изпее новите песни на големия си концерт в Арена Армеец през есента, остава загадка, но със сигурност Ивелина Колева ще е заедно с нея на сцената.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.