Филип Аврамов скочи на Черния петък: Какви са тези тъпотии?! Капан за баламурници!

Филип Аврамов категорично отказва да се блъска по магазините!

https://goreshto.net/shoubiznes/filip-avramov-skochi-na-cherniya-petak-kakvi-sa-tezi-tapotii-kapan-za-balamurnici/121768 Goreshto.net
Филип Аврамов скочи на Черния петък: Какви са тези тъпотии?! Капан за баламурници!

Филип Аврамов категорично отказва да се блъска по магазините!

Зевзекът Филип Аврамов - Фицата е твърдо против масовата истерия на Черния петък. Той смята, че в голямата си част, това уж "намаление" излиза солено на мнозина и че е чиста проба капан за баламурници.

"Толкова измами има, че не знае човек на кое да вярва. А и се ужасявам от тълпите по моловете, всеки граби като невидял, а после ходи да връща половината стоки, щото се оказали боклук. Егати тъпотията! Вярно е, че още не сме се докарали като идиотите в Щатите, където и премазани хора има. Това стадното мислене е голям ужас", коментира Аврамов.

С типичния си навик да разсмива, той записа клипче, в което кротко обяснява на хората, че ако искат Черен петък, да вземат да се оженят и така всеки петък щял да им е черен...

Щерката на Ивайло Караньотов - Карина Караньотова е другата, която смята, че въпросната истерия по намаленията е излишна, защото измамите са много. "Е, как ще ми продават яке от 1000 лева, на цена от 100 лева?! Как ще стане това, ако самото яке няма някакъв як дефект?! Внимавайте хора, защото често пробутват боклуци. Или намалението изобщо не е намаление, а реално са свалили цената с едни десетина процента. Идете след няколко дни и ще се уверите сами", казва Караньотова.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.