Филип Буков призна: Да, взимал съм дрога и съм се напивал до несвяст!

Филип Буков разказа и за разочарованието си от жените!

https://goreshto.net/shoubiznes/filip-bukov-prizna-da-vzimal-sam-droga-i-sam-se-napival-do-nesvyast/112640 Goreshto.net
Филип Буков призна: Да, взимал съм дрога и съм се напивал до несвяст!

Филип Буков разказа и за разочарованието си от жените!

29-годишният Филип Буков, който напусна Сървайвър заради проблеми със сърцето, вече споделя, че е добре. Дори успял да скочи с парашут, което е явно доказателство, че здравето му е в добра форма.

Пред феновете си обаче младият актьор признава, че е имал и други, не дотам добри, моменти в живота си, когато е правил глупости, рушащи организма му. Периодът бил този, в който се занимавал активно с бокс и видял, че оттам се вадят добри пари. Радостите обаче били системно придружавани от алкохол и дрога, които не го подминали.

"Да, няма да крия, че съм взимал дрога и съм бил пиян до несвяст. Отказах се от тези неща и се радвам, че го направих, защото това е постижение. Колко хора са се погубвали заради тези пороци, съсипвали са и себе си, и хората около тях", казва Филип.

Днес той работи и се радва на връзката си със студентката Ива, която била голямата му любов. Първо били приятели за около месец и половина, а после се влюбили. Той вярва, че тя е човекът, защото е попадал и на много жени, които просто искали да бъдат с него, за да се изфукат.

"Имал съм срещи с момичета, за които после съм разбирал, че си имат сериозни приятели, но искали среща с мен, за да се снимат и да се покажат на дружките си. Гадно ми е ставало", коментира актьорът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.