Филип Буков трепери: Бившият на Златка Райкова му хвърли ръкавица!

Филип Буков е прясно сгоден за своята Ива!

https://goreshto.net/shoubiznes/filip-bukov-treperi-bivshiyat-na-zlatka-raykova-mu-hvarli-rakavica/115875 Goreshto.net
Филип Буков трепери: Бившият на Златка Райкова му хвърли ръкавица!

Филип Буков е прясно сгоден за своята Ива!

Прясно сгоден за прелестната си приятелка Ива е актьорът Филип Буков, който наскоро сподели публично добрата новина. Двамата показаха и годежния пръстен, за който чаровникът се е охарчил сериозно, но вместо дните му да са безметежни и обсипани с рози, той се оказа с... хвърлена ръкавица.

Да, Филип е предизвикан от мъж и то не кой да е, а старият му съперник - бившият на Златка Райкова - Георги Валентинов. Знаем, че двамата се срещнаха в Сървайвър, където спореха кой е по-красив и силен, но после Буков получи проблеми със сърцето и бе изпратен да се прибере у дома.

Явно сега Филип се е възстановил напълно, защото е започнал да се дуе и отново да се перчи с мускули, които не са кой знае какво. Това разсмя Валентинов, който публично го предизвика да си премерят силите.

"Не е важно как изглеждаш, а колко можеш. Казах ти го още тогава в Сървайвър. Та, хайде, де! Ела да се видим на ринга, ако ти стиска", провокира го Георги, който е сред най-добрите ни ММА бойци.

Как ще действа Буков и дали ще приеме предизвикателството, или ще се покрие, ще видим тепърва. Все пак не бива да се излага пред бъдещата си невеста, нали така?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.