Фолкаджийка направи страшен скандал на крава във „Фермата“

Неделина се развика на животното, след като то я настъпи

https://goreshto.net/shoubiznes/folkadzhiyka-napravi-strashen-skandal-na-krava-vav-fermata/116175 Goreshto.net
Фолкаджийка направи страшен скандал на крава във „Фермата“

Неделина се развика на животното, след като то я настъпи

Голям скандал избухна във "Фермата", малко след началото на предаването една от участничките се развика на кравата, която я настъпи с цялата си тежест по крака. Фолк певицата Неделина се дереше с пълен глас към кравата и я питаше: "Ти луда ли си? Какво си мислиш?".

Въпреки нервите, високия тон и нажежената обстановка, кравата остана невъзмутима и спокойно чакаше да бъде издоена.

Неделина се разстрои и по време на първото състезание между отборите "Канатица" и "Елбетица". Тя не успя да се придвижи по хоризонталната греда, като опита да я обгърне с крака и ръце. Този неуспех доведе до загубата на нейния отбор във важното състезание. Три жени от отбора - Неделина, писателката Цвети и учителката Теодора, бяха изпратени на елиминационен дуел от победителите от "Елбетица".

За първи път в историята на "Фермата" елиминационният дуел ще бъде отборен. След него, загубилият отбор ще проведе нощна церемония, на която ще решат кой от тримата ще напусне риалитито завинаги.

Източник: lupa.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.