ФОТО БОМБА: Цитиридис се превърна в кълбо от нерви! (изгуби ли и гаджето си след работата)

Цитиридис не пуска цигарата, а нервите му са опънати до крайност!

https://goreshto.net/shoubiznes/foto-bomba-citiridis-se-prevarna-v-kalbo-ot-nervi-izgubi-li-i-gadzheto-si-sled-rabotata/126659 Goreshto.net
ФОТО БОМБА: Цитиридис се превърна в кълбо от нерви! (изгуби ли и гаджето си след работата)

Цитиридис не пуска цигарата, а нервите му са опънати до крайност!

От веселото, спокойно и лежерно момче Николаос Цитиридис не е останало много, да не кажем нищо. Бившият водещ на Би Ти Ви, който нахлу в медията преди няколко годинки с обещанието да "отвее главата" на Слави Трифонов и шоуто му, се оказа аут от играта. При това по-скоро от очакваното.

Всеки на мястото на гърка ще се изнерви и е напълно нормално той да е в такова състояние днес, още повече, че продължава да е без работа. Тези дни Цитиридис беше заснет от папараци пред столично заведение, в което бе с приятели, но излизаше да пуши навън буквално през десет минути.

Цигарата не слезе от устата му и направи впечатление, че никой от останалите не го придружаваше - явно наистина смуче като комин. Докато бе навън, гъркът усилено ровеше в телефона си, но дали си чатеше с някого, не е ясно.

Не е ясно и дали Цитиридис още е във връзка с актрисата Боряна Братоева, с която се загаджиха в шоуто му. При все, че тогава беше известен, имаше свое предаване и мацките го сваляха, той бе доста примамлив за младата и амбициозна Боряна.

Дали все още е така при положение, че бившият шоумен в момента едва свързва двата края и му е трудно да си намери добра работа?! Дано! Дано любовта на Боряна да е била истинска!

Източник: България днес, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.