Габриела Кирова - българката, променила лицето на България пред света - изгря във финалния епизод на “Софѝя вкъщи”

https://goreshto.net/shoubiznes/gabriela-kirova-balgarkata-promenila-liceto-na-balgariya-pred-sveta-izgrya-vav-finalniya-epizod-na-sofya-vkashti-7/113189 Goreshto.net
Габриела Кирова - българката, променила лицето на България пред света - изгря във финалния епизод на “Софѝя вкъщи”

Наскоро редица световни медии писаха за Габриела Кирова и нейните каузи по света, и я описаха като вдъхновяваща и успяла българка, която милее за страната си и се опитва да постави България на световната карта, като страна с богатства, достойнство и авторитет. Сега я видяхме и като гост звезда в най-хитовия и стойностен бг сериал “Софѝя вкъщи”. Там българката, която съумя да промени лицето на страната ни пред света, влезе в роля, която най-силно подчертава личността й - на класната и целеустремена бизнес дама Велислава Троянова, завърнала се от Лондон за да участва в инвестиционен аукцион за преустройството на хотел в полите на Витоша. 

Точно като екранната героиня, житейският път на Габриела я отвежда в Лондон. На Острова тя участва в многобройни благотворителни инициативи и от години провежда множество срещи с представители на световния политически и бизнес елит. Заради приноса си към хуманитарни каузи, Кирова е приета и от папа Франциск.

 

Високо образована, мотивирана и възпитана в духа на традиционно патриархално българско семейство, Габриела определя като своя най- важна мисия промяната на масовата представа за България по света.

За Габриела е много важно повече българи от чужбина да се включат в тази инициатива и да покажат пред света, че България не е просто територия, а най- древната и стойностна страна в Европа.

Габриела е и съосновател в организация , насърчаваща повече жени да се включат в управлението на страната.

Именно за да популяризира каузата си, тя приема поканата на режисьорите и сценаристи на “Софѝя вкъщи”, защото желанието й е да демонстрира на родната публика еволюиралият образ на българската жена, която е в състояние да бъде успешна и реализирана без да изневерява на нежната си и деликатна природа. Визията и облеклото на Габриела в сериала са истинска наслада за окото и нагледна лекция по стил, класа и маниери, споделят зрителите на bTV и нейни фенове от социалните мрежи. Направи ни впечатление, че Габриела има почти половин милион последователи в Инстаграм профила си gabriella.london, сред които известни хора от елита на Лондон.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.