Гаджето на Папи Ханс наводни ефира: Ето защо плаче Сара Драгулева!

Гаджето на Папи Ханс не се сдържа на няколко пъти!

https://goreshto.net/shoubiznes/gadzheto-na-papi-hans-navodni-efira-eto-zashto-plache-sara-draguleva/130623 Goreshto.net
Гаджето на Папи Ханс наводни ефира: Ето защо плаче Сара Драгулева!

Гаджето на Папи Ханс не се сдържа на няколко пъти!

Кой да предположи, че гаджето на Папи Ханс - моделката Сара Драгулева, ще е толкова лабилна психически?! Днес тя беше гост на "Търси се", където буквално наводни студиото със сълзите си, при това, без да има реален повод за чак такива емоции.

Затова и зрителите предположиха, че мацката нещо е прегряла или е свръхизтощена, защото самата тя се изкарва лудо и борбено момиче, чешит демек, а изведнъж започва да циври като многострадална Геновева.

Сара първо се разрева на видеото с баща си Сергей Драгулев, а после и на това с Папи. Баща й заяви, че е приел певецът и писател за свой бъдещ зет и смята, че той влияе добре на дъщеря му. Която си била доста "чалната" още от малка е неведнъж двамата с нея имали разправии, особено през пубертета й.

Родителите на Сара се развеждат, когато тя е още малка, но въпреки това запазва връзката си с баща си. "Видно е, че се обичат, а и си пасват, така че е нормално да чакам внуци", засмя се Сергей.

А Папи Ханс заяви, че е познавал Сара още преди да станат гаджета и дори я е познавал по-добре от нея самата. "Тя е твърде импулсивна на моменти и аз гледам да я балансирам. Но истината е, че никога не си лягаме скарани и обсъждаме проблемите, докато не ги решим. Колкото и време да отнеме понякога", сподели Папи Ханс.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.