Гала бясна: Скочи на управниците ни и стартира подписка!

Гала взе нещата в свои ръце, защото й омръзна!

https://goreshto.net/shoubiznes/gala-byasna-skochi-na-upravnicite-ni-i-startira-podpiska/116930 Goreshto.net
Гала бясна: Скочи на управниците ни и стартира подписка!

Гала взе нещата в свои ръце, защото й омръзна!

Гала показа, че не е само водещата на "На кафе", която се вълнува единствено от повърхностни теми като това коя кифла си е изрусила косата или кой с кого го е направил и къде. Половинката на Стефан Николов показа гражданска позиция и дори нещо повече - започна събирането на подписка за асфалтиране на път.

Да, точно така. Гала е бясна от факта, че вече на няколко пъти аха да си потроши колата по пътя до новата си къща. Както знаем, тя си построи дом в планината, в прекрасна местност до язовир "Искър", за който хвърли луди пари. Нейният Стефчо, разбира се, се събу и влезе наготово, затова Гала е тази, която има повече интерес около имота й положението да е читаво, защото е единствен собственик.

Проблемът е там, че пътят нагоре, който води към къщата на Гала, е леш. Напуснеш ли главното трасе и започнеш ли да се изкачваш нагоре, може да си разбиеш автомобила, колкото и скъп да е той.

Цялото трасе било в огромни дупки като кратери, че дори на места дупката влизала в друга дупка. Пълен погром. А хората, които имат имоти там, чакат мечтания ремонт от години и нищо.

Затова Гала решила да започне подписка, с която да се вземат мерки и да се даде гласност на проблема, че барем някой се сети да си свърши работата.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.