Гала се развихри, уволнява наред

Популярната ТВ-водеща явно е решила да махне панелистите от предаването

https://goreshto.net/shoubiznes/gala-se-razvihri-uvolnyava-nared/52026 Goreshto.net
Гала се развихри, уволнява наред

Популярната ТВ-водеща явно е решила да махне панелистите от предаването

Галя Пенева, по-известна като Гала намекна, че е решила да се отърве от панелистите в предаването. От години се носи слухът, че тя има проблеми с тях и предпочита ги разкара.

В последното предаване „На кафе“ през изминалата година Гала обяви, че те карат последното си участие в този сезон на шоуто. Все още не е ясно дали е просто груба шега или е истина.

При гостуването на актрисата Здрава Каменова на 30-ти декември панелистите се бяха наредили до масата им, като пред всеки имаше питие. Актрисата реши да се пошегува с тях, като им каже, че все едно са на парти на финансисти. Тя вероятно се опита им направили комплимент за празничните тоалети, но Гала използва момента и с широка усмивка на уста сподели, че това им е последното участие и ги сравни с пенсионерско парти.

Зрителите така и не разбраха дали изреченото бе нелепа първосигнална шега или намеренията на русокосата водеща са сериозни.

Единствено на коментарът й реагира Кристина Патрашкова, която каза „няма такива неща, наздраве“, при което Дарин Ангелов отвърна, че има участие по-късно и няма как да подкрепи тоста. Останалите не реагираха по никакъв начин на твърдението на Гала.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.