Гала: Три неща са важни за красотата на жената и трите ги правя!

Гала разкри на какво се дължи свежият й вид!

https://goreshto.net/shoubiznes/gala-tri-neshta-sa-vazhni-za-krasotata-na-zhenata-i-trite-gi-pravya/118651 Goreshto.net
Гала: Три неща са важни за красотата на жената и трите ги правя!

Гала разкри на какво се дължи свежият й вид!

Гала от години води стресов живот, предвид постоянното ранно ставане и директните предавания в ефир. Отстрани може и да изглежда лесно и дори приятно, но славата си има цена и тя никак не е малка. Безспорно трудът пред камерите не е лесен като се отразява и на визията, често пъти с обратен ефект. Това е ужасяващо, особено за жените водещи, затова прехвърлилата 50-така Гала реши да разкрие своя начин за "съхранение".

И да я обичаме, и да я мразим, не можем да отречем, че телевизионната ветеранка от Плевен изглежда чудесно за годините си. А тя се смее, че това се дължи на кафето, което обаче пиела без цигара.

"Цигарите са бич за красотата и кожата, затова не ги и поглеждам. Това е първото от нещата, които правя, или по-скоро не правя. А другите две, на които не изневерявам, са добрия сън и умереността във всичко, което правя в ежедневието. Лягам си много рано през седмицата, защото ставам с петлите, но съм свикнала и си набавям часовете сън. Живея нормално, спокойно, с нищо не прекалявам", казва Гала и е убедена в ефективността на тези три прости неща.

Освен това тя обяснява, че залага на положителното мислене и липсата на всякаква завист или злоба в себе си. Е, потребители се смеят и се съмняват в постоянното й положително мислене, предвид слуховете, че любимият й Стефан Николов е известен флиртаджия, но... тя си знае.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.