Гала втрещи: Стефан е моят спасител в живота! (историята й е впечатляваща)

Гала заяви, че Стефан Николов я е върнал към живота!

https://goreshto.net/shoubiznes/gala-vtreshti-stefan-e-moyat-spasitel-v-zhivota-istoriyata-y-e-vpechatlyavashta/55061 Goreshto.net
Гала втрещи: Стефан е моят спасител в живота! (историята й е впечатляваща)

Гала заяви, че Стефан Николов я е върнал към живота!

"Той е моят спасител в живота, той ме върна към себе си" - това заявява напълно сериозно Гала за половинката си Стефан Николов, който по Великден стана на 46 години. Макар разликата във възрастта им да е цели 11 лета в полза на Гала, която е на 56 и гони 57, двамата твърдят, че не могат един без друг, особено тя.

Всичко знаем историята на запознанството им, която тръгва от погрешно адресирано съобщение на Стефан до Гала. Тогава искал да пише на съвсем различна жена, но объркал номера. Гала му отговорила, че греши, той й се извинил, но пуснал шега и... започнала поредица от съобщения, които прераснали в приятелство, а после в любов.

Точно за този период Гала твърди, че е бил преломен в живота й и Стефан я е избавил от мъките. Тогава тя е била фактически разведена с мъжа си Константин Будев, но двамата продължавали да делят един покрив. А той й натяквал, че без него тя е никоя, че няма да се справи в живота, че за нищо не става. Докато самата тя не му повярвала.

"Не съм имала физически тормоз, слава на Бога, но имах психически. Не е лесно постоянно да ти насаждат чувство за вина, чувство на малоценност и страх, това е кошмар. Имала съм нужда от спасение и Бог ми изпрати Стефан. Аз съм жена, която никога не е изневерявала, никога! Но явно в онзи момент съм била страшно отчаяна и самотна", спомня си Гала.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.