Гала ВТРЕЩИ: В ефир обърках Нелсън Мандела с майката на Наоми Кемпбъл! (ВИЖ ТУК)

Гала заяви, че не си крие гафовете, а ги натъртва!

https://goreshto.net/shoubiznes/gala-vtreshti-v-efir-obarkah-nelsan-mandela-s-maykata-na-naomi-kempbal-vizh-tuk/142739 Goreshto.net
Гала ВТРЕЩИ: В ефир обърках Нелсън Мандела с майката на Наоми Кемпбъл! (ВИЖ ТУК)

Гала заяви, че не си крие гафовете, а ги натъртва!

За 30-те си години като водеща на "На кафе", Гала никога не си е крила гафовете. Напротив - дори ги натъртвала. Това призна самата тя преди часове в предаването на Лора Крумова и заяви, че няма защо да се притесняваш от грешки. Защото, който не греши, значи просто не работи - друг вариант няма.

Помолена от Лора да спомене за един от своите големи гафове, Гала се засмя и си спомни случка отпреди доста години, когато в "На кафе" имали някакъв чужд репортаж за модела Наоми Кемпбъл. До нея на видеото бил и Нелсън Мандела, но Гала така и не се усетила.

"Гледам Наоми и гледам до нея човек с бяла коса. Моментално се провикнах с въпрос дали това е майката на Наоми, а след секунда ме контрираха, че не - това било Нелсън Мандела. Искаше ми се да потъна в земята от срам в онзи момент, но после си казах, че е човешко да се греши и към днешна дата мога да го разказвам като комична ситуация", обясни Гала.

Блондинката призна, че обожава работата си, но има една мечта и тя е да спи цели 8 часа. Не го била правила от години, тъй като всяка сутрин ставала точно в 5.30 часа, че понякога и по-рано.

Понякога половинката й Стефан Николов се дразнил, че не могат като нормални хора да излязат някъде вечерта, но проявявал разбиране и си чакал уикендите и ваканциите.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.