Галена изненада почитателите си с демонстрираната агресия

Не я бяха виждали в такава светлина

https://goreshto.net/shoubiznes/galena-iznenada-pochitatelite-si-s-demonstriranata-agresiya/111619 Goreshto.net
Галена изненада почитателите си с демонстрираната агресия

Не я бяха виждали в такава светлина

Галена се хвърля в брутален бой в новия си клип „Горчиво“.

 

Мама ураган налага младоженец – бивш любовник на сватбата му, след като преди това се е саморазправила с двама охранители и булката – в ролята пак е тя.

 

И макар в клипа към дуета й с Емрах Стораро да го играе булка, в реалния живот тя е вечната годеница. Каза „да“ на бизнесмена Галин Атанасов още през 2013, но оттогава и дума не се отронва за сватба. Самата Галена си дава сметка, че няма да е много удачно да пее тази песен, но пък се надява всички вкупом да пеят с нея.

 

Почитателите й останаха изненадани не само от темата на песента, а най-вече от демонстрираната от нея агресия. Кулминацията на клипа е бой между булката и излъганата жена, следван от безразборни ритници по младоженеца и от двете жени. Накрая става ясно, че целият този екшън е бил фантазия.

 

 В клипа „Ергенът“, заснет в дома на Емрах, Галена е доста по-хрисима и влиза в ролята на жената, съзряла голямата си любов в малкия Стораро. Клипът вероятно е излязъл доста евтино, предвид, че е заснет в дома на певеца, а Галена припява от синьото му БМВ, което му бе подарено от баща му и непрекъснато демонстрира в социалните мрежи как развива скорост с него в състезания. На фона на зачестилите катастрофи, това не се нрави особено на почитателите му.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.