Галин бесен: Заведение на морето го завлече с половин хонорар! (ВИЖ ТУК)

Галин разказа историята, която си е направо жалка!

https://goreshto.net/shoubiznes/galin-besen-zavedenie-na-moreto-go-zavleche-s-polovin-honorar-vizh-tuk/114357 Goreshto.net
Галин бесен: Заведение на морето го завлече с половин хонорар! (ВИЖ ТУК)

Галин разказа историята, която си е направо жалка!

Певецът и продуцент Галин е бесен и бълва огън, че и жупел по адрес на нощен клуб край морето. Оказа се, че собственикът го прецакал здравата и го завлякъл с половин хонорар.

Въпросното заведение се намира в Приморско, където да пеят били извикани двама от изпълнителите на Галин - Адам и Симона. Съдържателите на клуба обаче се свързали с Галин и помолили най-учтиво да им бъде намален хонорарът и да го изплатят наполовина, защото, видиш ли, заведението щяло да бъде полупразно.

"Ами няма резервации, няма хора. Вечерта ще сме на нула, поради липса на посетители. И не само тази нощ е така, просто сезонът тази година е адски слаб", обяснявал господинът и Галин, какво да прави, приел да работят на половин цена.

Какво било изумлението на двамата певци обаче, като отишли в клуба и го заварили да се пръска по шевовете от народ. Те моментално сигнализирали на Галин, а след участието си отишли при управителя да си искат пълната сума, защото всички резервации били налице и клиентела не липсвала.

Онзи обаче отказал, дал им половината и им показал изхода. "Повече с този клуб и с тези хора няма да работим. Когато прецакваш някого, първо помисли дали не прецакваш повече себе си", смигва Галин.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.