Галке, Галкее... Галя от "Каризма" се отчая: Пусна се разголена на спалнята, в търсене на мъж! (СНИМКИ)

Галя от "Каризма" не може да си намери сродната душа!

https://goreshto.net/shoubiznes/galke-galkee-galya-ot-karizma-se-otchaya-pusna-se-razgolena-na-spalnyata-v-tarsene-na-mazh-snimki/116371 Goreshto.net
Галке, Галкее... Галя от "Каризма" се отчая: Пусна се разголена на спалнята, в търсене на мъж! (СНИМКИ)

Галя от "Каризма" не може да си намери сродната душа!

Не става и не става. Галя Курдова, позната на всички просто като Галя от "Каризма", вече е на ръба на отчаянието. Причината е, че за 45-те си навършени години, тя все още не може да случи на мъж. Да, гаджета е имала и то не един и двама, но все не успява да открие този човек, с когото да се задържи и да създадат истинско семейство (без значение от подписа).

Бившата половинка на Миро от "Каризма" не е говорила по темата за децата, а близки до нея хора винаги са предполагали, че тя няма и намерение да ражда. "Защо пък всяка жена да е длъжна да се множи, това да не е крава?! Много дами не искат да имат деца и го признават открито. Всеки сам си решава, това е неговият живот и неговото тяло", коментират те.

Иска или не иска деца, Галка със сигурност копнее поне за мъж, с когото да споделя хубавите и лошите моменти в живота си. Може би затова тя все по-често се пуска разсъблечена или от фитнеса, или от спалнята, позира в провокативни пози и още малко на главата си ще застане, само и само да я харесат.

Е, тя си е и за харесване - чаровна усмивка, пищни форми, благ поглед... но друг е въпросът какъв тип мъже й се закачат и дали пасват на онова, което тя самата търси.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.