Гъмзата смрази: Мутри го премазали от бой, отвлекли певицата му!

Йордан Йончев - Гъмзата успя да изправи косите на мнозина!

https://goreshto.net/shoubiznes/gamzata-smrazi-mutri-go-premazali-ot-boy-otvlekli-pevicata-mu/112540 Goreshto.net
Гъмзата смрази: Мутри го премазали от бой, отвлекли певицата му!

Йордан Йончев - Гъмзата успя да изправи косите на мнозина!

Тромпетистът Йордан Йончев- Гъмзата изправи косите на Тото от СкандаУ и всички, гледали подкаста му. Музикантът на Слави Трифонов си спомняше случки от буйната му младост и мутренските години, когато е работел като обикновен кръчмарски музикант, никому неизвестен.

Една нощ в заведението, в което свирили, нахлули 15-ина мутри, ама мутри да ти види окото. Започнали да дърпат певицата и били видимо наквасени на прасета. Гъмзата опитал да замаже положението и да им отклони вниманието като предложи да им пеят песни по техен избор, но не би...

Онези хептен се чалнали, вбесили се, че певицата се опъва и се нахвърлили върху Гъмзата с шутове и удари. "Плочките на пода бяха бели, спомням си, че след минути бяха червени и прогизнали от кръв. Такъв бой не съм ял, смениха ми физиономията и не знам как оживях. Лошото е, че като се осъзнах, видях, че са отвлекли певицата", разказва Гъмзата.

Обадили се с колегите от оркестъра в полицията и след няколко часа ченгетата установили, че мацката е заведена в столичен апартамент. Не щеш ли, същият този апартамент се оказал в съседен на Гъмзата блок.

"Че и комшии излязохме, бате, какво да ти разправям?! И това не е единственият ми кошмарен случай от онези времена. Мислех да се отказвам от работата си", призна музикантът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.