Георги Блажев и приятелката му се сгодиха

Ива Папазова казала „да“ на любимия си в китните Родопи

https://goreshto.net/shoubiznes/georgi-blazhev-i-priyatelkata-mu-se-sgodiha/54120 Goreshto.net
Георги Блажев и приятелката му се сгодиха

Ива Папазова казала „да“ на любимия си в китните Родопи

До момента зад гърба си Блажев има един развод, но това не го плаши да предложи брак на новата си любима. Известният писател и панелист от предаването на Гала На Кафе реши да предложи на приятелката си, с която са заедно от една година.

Ива Папазова му казала „да“ и двамата се стягат за брак, а Георги вярва, че е открил сродната си душа, а горчивият опит ще остане зад гърба му.

Близки до двойката споделят, че Георги отдавна обмислял да предложи сватба, но изчаквал за най-подходящия момент. През миналия уикенд той поднесъл годежния пръстен на Ива докато двамата били на романтична разходка.

Блажев споделил на приятели, че за малко любимата му да открие пръстена в раницата преди да й бъде поднесен. Все пак е успял да изненада избраницата си в село Равногор, в Родопите.

Панелистът има син на 3 години от предишната си връзка, а Ива Папазова няма наследник и доста напира да отгледат тяхно дете. Тя се явява мащеха и с голяма любов се грижила за 3-годишния Боян.

Красивата блондинка е завършила НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. Веднага след това тя е започнала работа в бургаския театър. Въпреки, че близки й я смятат за изключително талантлива, тя все още не е от най-известните лица в бранша.

Георги се самоопределя като личност, която умее да прощава грешките на околните. Вероятно и това е причината да са запазили добрите отношения с бившата му жена Кристина Бодурова.

Преди връзката си с Ива, той напористо сваляше Андреа Банда Банда, но опитите не се увенчаха с успех.

Блажев имаше и кратка връзка с неговата колежка Стаси Кара, а оттогава той се е отдал на отглеждане на сина си. А след една година с Ива се чувства напълно готов да предприеме важна стъпка в живота си и да мине под венчилото.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.