Георги Христов скочи: Аз да не съм регулировчик, че да давам път на младите?! Я у лево!

Георги Христов побесня от постоянните критики към естрадата!

https://goreshto.net/shoubiznes/georgi-hristov-skochi-az-da-ne-sam-regulirovchik-che-da-davam-pat-na-mladite-ya-u-levo/123596 Goreshto.net
Георги Христов скочи: Аз да не съм регулировчик, че да давам път на младите?! Я у лево!

Георги Христов побесня от постоянните критики към естрадата!

Големият певец Георги Христов се слави с може би най-уникалния глас у нас, но и най-чепатия и остър характер. Последното го показа отново тези дни, когато го попитаха в ефир вечния въпрос - кога ще слязат от сцената, за да дадат път на младите...

"Това като го чуя и полудявам. Буквално. Чакайте бе, хора, какъв път, какви магистрали?! Аз цял живот съм вървял по своя си път и продължавам да го правя. На мен никой не ми е давал ни път, ни пътека, за да ме питат такива простотии днес. Младите да си направят собствен път и да тръгнат по него, ако могат. Аз да не съм регулировчик, че да им давам път?!", разгневи се Георги Христов.

Който бе изцяло подкрепен от своята колежка и първа дружка Нели Рангелова. Тя заяви, че ей на - на инат, няма намерение да спре да пее и да слиза от сцената.

"Хайде да видим какво ще стане! Кога съм щяла да сляза?! Ами няма да сляза", тросна се Рангелова.

Тук обаче масата от потребители в нета ги подкрепи изцяло, защото колкото и да се напъваме, друг такъв глас като на Георги Христов в България, поне за момента, няма. "Никой от младите им изпълнители, не може да му носи дори куфарите", категорични са хората.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.