Гери-Никол, адекватна ли си?! Певицата потресе мрежата преди минути! (СНИМКИ)

Гери-Никол не е нормална, коментират потребители!

https://goreshto.net/shoubiznes/geri-nikol-adekvatna-li-si-pevicata-potrese-mrezhata-predi-minuti-snimki/54625 Goreshto.net
Гери-Никол, адекватна ли си?! Певицата потресе мрежата преди минути! (СНИМКИ)

Гери-Никол не е нормална, коментират потребители!

Адекватна ли е Гери-Никол, сляпа ли е, или е друсана - това са най-честите въпроси, които задават потребители в нета след снимките, които певицата пусна преди броени часове от Дубай.

Както обикновено, принцесата на татко си пътува и се забавлява - то какво друго да прави като има чии пари да харчи, а кариера няма?! Така че не дестинацията направи впечатление, а и Дубай вече е има-няма "квартал на София" - билетите също поевтиняха... Впечатление направи визията й и по-скоро кошмарът, наречен нескопосен фотошоп.

На първото фото се вижда задницата на варненката, която знаем, че е голяма, но в сравнение с нея, горната част от тялото й е направена толкова некадърно, че е нечовешко. Няма реален човек с подобни пропорции и размери, освен ако не е генетично увреден при раждането.

На втората снимка пък... уау - вижте левия крак на Гери-Никол, ама от горе до долу! Не ви ли прилича на дерек?! Като здрав, дебел и отрязан ствол на дърво е - равен и... нереален, отново. С две думи - пълна смешка или пълна трагедия, както ви харесва. А в мрежата я попиляха.

"Ти луда ли си, ма?! Свали ги тия снимки, че си за клиника. Не само те знаем отлично каква си реално, ами да беше поне платила на някой професионалист, а не сама да си правиш корекциите на три ракии", смеят се фенове.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.