Гери-Никол отсече: Имах страшен скандал с баща ми, но ще правя, каквото искам!

Гери-Никол май забравя, че зависи от парите на тате!

https://goreshto.net/shoubiznes/geri-nikol-otseche-imah-strashen-skandal-s-bashta-mi-no-shte-pravya-kakvoto-iskam/53103 Goreshto.net
Гери-Никол отсече: Имах страшен скандал с баща ми, но ще правя, каквото искам!

Гери-Никол май забравя, че зависи от парите на тате!

Гери-Никол, която неслучайно нарекоха принцесата на тате, защото изцяло зависи от семейните им финанси, си повярва. Тя разказа пред фенове за скандала, който е имала с родителското тяло, а причината е чалгата.

Оказа се, че бащата на певицата не искал и да чуе щерка му да грачи чалга и строго й забранил това. "Каза ми да пея, каквото искам, но не и чалга. Първият ни такъв спор беше преди седем години и тогава го послушах, защото уважавам родителите си. Но сега, когато съм голям и зрял човек, мисля, че сама мога да решавам какво да правя", отсече певицата.

Наскоро Гери-Никол беше коментирала и че баща й е недоволен от факта, че се лигави твърде много и показва несериозно поведение в мрежите. На което тя пак отвърна, че ще прави, каквото й дойде отвътре.

Запознати обаче напомнят на Герито, че тя далеч не е оборотна певица, която да вади сама парите си, камо ли те да й стигат за покриване на огромните разходи. Така че е ясно, че още доста време (поне докато се омъжи), ще зависи от татенцето и кесията му.

"Затова да не се прави на толкова самостоятелна, защото не е. Един клип ако успее да си финансира сама, браво ще й кажем. Ама всичко да си плати - от парцалките, до екзотичното място на снимките. Ще стане, ама друг път", коментират с насмешка потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.