Гери-Никол плаши: Ще емигрирам в Доминикана и няма да се върна!

Гери-Никол смята да остави България и да замине за Доминикана!

https://goreshto.net/shoubiznes/geri-nikol-plashi-shte-emigriram-v-dominikana-i-nyama-da-se-varna/53483 Goreshto.net
Гери-Никол плаши: Ще емигрирам в Доминикана и няма да се върна!

Гери-Никол смята да остави България и да замине за Доминикана!

Реви народе, тя си заминава! Гери-Никол обяви тържествено, че смята да напусне майка България, за да се премести да живее в Доминикана. Варненската таткова принцеса, както я наричат отдавна, защото без парите на татко нямаше да е и това, което е, реши да изплаши феновете си, че ще ги напусне.

"Наскоро бях в Доминикана и си прекарах чудесно. Докато бях там, се запознах и с няколко души от тамошната музикална индустрия, които са много готини. Мисля да замина скоро пак и да остана там, за да работим заедно", заяви Гери-Никол, като явно таеше надежди хората да изригнат: "Неее! Остани! Без теб не можем!"...

Е, реакцията в нета обаче е точно обратната като потребителите масово й пожелаха: "Прав ти път!". Те са на мнение, че варненката не е вадила читав хит от години и едва ли ще го направи отново, пък ако ще и на Луната да отиде.

"Истината е, че след онези две песнички с Криско, си пълен зян. Тук не можеш да пробиеш, представяме си какво ще направиш в Доминикана или в Занзибар дори. Те там "реват" за такива като теб, щото си нямат тамошни некадърници... Но като си решила, давай! А ние тук ще останем с надеждата да ни прославиш пред света, та и Грами да вземеш", бъзикат се яко в мрежата зевзеци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.