Глад или инжекции: Цвети на Криско се изкриви от слабост! (ВИЖ ТУК)

Цвети на Криско е започнала да става кожа и кости!

https://goreshto.net/shoubiznes/glad-ili-inzhekcii-cveti-na-krisko-se-izkrivi-ot-slabost-vizh-tuk/117196 Goreshto.net
Глад или инжекции: Цвети на Криско се изкриви от слабост! (ВИЖ ТУК)

Цвети на Криско е започнала да става кожа и кости!

Още една звездна половинка излезе от отбора на нормалните красавици, за да се нареди в този на кандидат-анорексичките и това е Цвети Петрова. По-известна е просто като Цвети на Криско, защото откакто е с рапъра и роди двете му деца, по настоящем още се изявява само като домакиня.

Е, Цветелина не пропуска да отделя време и за себе си като това се изразява в шопинги, ходене по процедури и качване на селфита и сторита в нета. Именно от тях се вижда, че Петрова се е стопила, а потребители не пропускат да зададат въпроса от какво?!

"И ти ли си се шашнала по инжекцийките на Галена и още редица патки, дето си рушат здравето с инсулиновите простотии?! То мани, че си вредят, кой каквото сам си направи... но за хората диабетици няма инжекции, заради такива особи", коментират в нета.

А други предполагат, че жената на Криско просто гладува и взима пример от Светлана Гущерова, която официално оповести, че не хапва нищо по 20 часа на денонощие и яде само веднъж, при това с порция като за пиле.

От последните снимки на Цвети в планината личи колко е свалила, но бюстът й също е тръгнал да се "спихва", а самата тя рискува да се "изкриви" от слабост.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.