Глезена от двама мъже: Ивон Динева подкара звяр за 120 бона! (СНИМКИ)

Ивон Динева определено е глезена принцеса още от малка!

https://goreshto.net/shoubiznes/glezena-ot-dvama-mazhe-ivon-dineva-podkara-zvyar-za-120-bona-snimki/94653 Goreshto.net
Глезена от двама мъже: Ивон Динева подкара звяр за 120 бона! (СНИМКИ)

Ивон Динева определено е глезена принцеса още от малка!

Още от раждането си Ивон Динева е глезена принцеска. Да, това не компенсира факта, че родителите й се развеждат, още докато е твърде малка, но може би и това е причината и Анелия, и Коко Динев да се късат да я лигавят, с каквото могат - предимно от финансово естество.

Днес, когато е вече пълнолетна, Динева се шири сама в супер палата, който майка й Анелия построи в Драгалевци. Знаем, че откакто е с новия си мъж - Любомир Захаринов, певицата живее с него в просторния му дом в столицата, а имението в Драгалевци предостави на Ивон.

Освен това, младата Динева има и чистак нова придобивка - тузарски джип - Мерджан, чиято цена започва от 120 бона. Пита се кой й е подарил возилото, но принципно малката точи пари от три страни - от Анелия, от баща си Коко Динев и от Любомир Захаринов.

Последният се късал да й прави подаръци, за да се хареса и на нея, но още повече на родителката й и редовно я радвал със скъпи бижута, чантички, дрешки, парфюми и прочие.

Отделно Коко Динев никога не изоставя първородното си чедо и не се скъпи да развързва честичко кесията. "Като нищо джипчето може да й е купено и от тримата", коментират в нета. Да си го кара безаварийно!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.