Глория бясна след обидата на Сашо Роман: Той пък кой беше?!

Глория е бясна на изпълнителя заради това, което каза за нея!

https://goreshto.net/shoubiznes/gloriya-byasna-sled-obidata-na-sasho-roman-toy-pak-koy-beshe/52147 Goreshto.net
Глория бясна след обидата на Сашо Роман: Той пък кой беше?!

Глория е бясна на изпълнителя заради това, което каза за нея!

Сашо Роман преди дни взриви нета с изказването си за не кой да е, а за примата на чалгата, както наричат Глория. При все, че ни е ясно колко горда и честолюбива е певицата, не е странна реакцията й към Роман.

В своето интервю пред Тото от СкандаУ, Сашо Роман се изсмя, че Глория имала единайсет издадени албума, но нито един хит. Разбира се, той каза това с усмивка и топло чувство, както сам поясни, но русенката изобщо не се трогна от думите му.

"Кой беше той, бе?! Къде пее и кой го слуша от години, че се прави на интересен като коментира колегите?! Но да, като нямаш с какво друго да блеснеш, остава да си правиш реклама на чуждия гръб", беснеела Глория, разкриха близки до нея източници.

Всъщност думите на Гло не са много далеч от истината, защото Роман не е издавал нови хитове повече от десетилетие. А и са много случаите, в които има заявено участия в заведение, но не отива в уречения час, защото бил или пиян, или махмурлия.

Тази е и причината много кръчми и клубове да не искат да го канят и то отдавна, защото ги е страх, че за пореден път ще им се провали вечерта, а няма как да реагират пред клиентите си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.