Глория разтърси всички: Омръзна ми от некадърни управници и липса на закони в тази страна! Напускам България!

Глория обяви, че ще емигрира, решила го е!

https://goreshto.net/shoubiznes/gloriya-raztarsi-vsichki-omrazna-mi-ot-nekadarni-upravnici-i-lipsa-na-zakoni-v-tazi-strana-napuskam-balgariya/113711 Goreshto.net
Глория разтърси всички: Омръзна ми от некадърни управници и липса на закони в тази страна! Напускам България!

Глория обяви, че ще емигрира, решила го е!

Край, решението е взето! Глория наистина напуска България и ще направи това, което преди няколко години направи и Васил Василев - Зуека - заминава да живее в чужбина. За разлика от Зуека обаче, който се установи в Испания, Гло ще е в съседна Гърция, поне доколкото твърдят източниците.

Самата певица не уточни къде е избрала да живее, но обясни, че не е далеч и че само за четири часа, ако поиска, може да бъде в София. Тя увери, че няма да остави нито близките си, нито почитателите си, но е категорична, че това повече не се издържа.

Въпреки че е добре платена и парите не са й проблем, Глория каза, че се е уморила от некадърното управление на страната ни вече повече от 30 години. Писнало й е нищо тук да не се случва, не и в полза на хората, както и е отвратена от неработещите закони и корупцията.

"Искам да изживея останалите години от живота си на място, което е спокойно, което е уредено и на което държавата се грижи и наистина милее за поданиците си. За огромно мое съжаление, в България това е невъзможно", отсича Глория.

Говори се, че тя е взела заем, за да закупи имение на Халкидики за 800 000 евро, което ще има да изплаща доста време. А дали младокът Добромир Добрев ще замине да живее с нея, това тепърва ще разберем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.