Годеници ли?!? Валерия Георгиева не иска да се снима с Евгени, но изу гащи и си показа д*рника в нета! (СНИМКИ)

Валерия Георгиева отново разбуни духовете!

https://goreshto.net/shoubiznes/godenici-li-valeriya-georgieva-ne-iska-da-se-snima-s-evgeni-no-izu-gashti-i-si-pokaza-drnika-v-neta-snimki/122649 Goreshto.net
Годеници ли?!? Валерия Георгиева не иска да се снима с Евгени, но изу гащи и си показа д*рника в нета! (СНИМКИ)

Валерия Георгиева отново разбуни духовете!

Евгени Генчев и Валерия Георгиева действително са заедно и дори прекарват много време в семейния палат на пианиста в Пловдив. Въпреки това обаче, те са доста далеч от представите на нормалните хора за стабилна и синхронизирана двойка.

Най-малкото, защото моделката, кучкарка и веган отделя повече време на хобитата, отколкото на годеника си. А днес, отгоре на всичко, показа, че не иска да се снима с Генчо, но умира да си щрака з@дницата и да я излага на показ в нета.

Този път Валето яхна една голяма коледна захарна пръчица, само и само да си покаже отново Д-то, докато Евгени... от Евгени няма и следа. Мнозина още ги коментират и се интересуват от тях в множеството страници, посветени на "Ергенът" в мрежата, като фенове са убедени, че Генчо жестоко е сбъркал в избора си. Трябвало да вземе Елена Сергова.

"Елена трябваше да е. Вижте я сега - намери си гадже, отидоха да живеят в Брюксел, тя е постоянно до него, вижда се, че се обичат. Ако беше взел Ленчето, Генчо щеше да се орахати, а вижте я сега тая Валерия - все го пренебрегва, с кучетата си се държи много по-добре", "хранят" я в нета.

И се басират, че Георгиева хич не е влюбена в Генчев, а е влюбена в парите му.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.