Годжи се присмя на Цитиридис: Направиха му предаването половин час в петък, но иначе "вдигали нивото"!

Годжи взе на подбив Николаос Цитиридис!

https://goreshto.net/shoubiznes/godzhi-se-prismya-na-citiridis-napraviha-mu-predavaneto-polovin-chas-v-petak-no-inache-vdigali-nivoto/53374 Goreshto.net
Годжи се присмя на Цитиридис: Направиха му предаването половин час в петък, но иначе "вдигали нивото"!

Годжи взе на подбив Николаос Цитиридис!

Георги Милчев - Годжи неведнъж е показвал, че недолюбва особено така наречения "заместник" на Слави Трифонов в Би Ти Ви. Да, става дума за Николаос Цитиридис, макар реално той да не е заместник, защото Дългия си тръгна от медията сам и по свое решение, дори беше молен да остане.

Слави обаче реши да прави своя телевизия, с което сгафи и така и не достигна рейтинга на шоуто си в националния ефир. Но е вярно също, че новото предаване на Цитиридис, което обещаваше да "разбива", май "разби" само себе си.

Преди часове Годжи се подигра точно с този факт като се присмя на "гърчето", както нарича Цитиридис. "Гърчето с големи обещания и приказки тръгна, ама... Вчера гледах една реклама на предаването му по Би Ти Ви. Предаването, дето първо беше всеки ден по един час, после стана ежедневно, но по половин час, а сега е само в петък по 30 минути, но... заявяват, че "вдигали нивото". Кое ниво бе, аланкоолу?!", изсмя се Годжи в частната им медия пред екипа си.

Помним, че преди време самият Слави направи на нищо Цитиридис пред Маги Халваджиян като заяви, че това момченце няма никакво чувство за хумор, но се напъва да има.

Той обаче посочи, че вината за този "резил и провал" не е младежът Николаос, а хората, които са му дали да прави предаването.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.