ГолЕм Митьо, голЕм Пищов: Зевзекът празнува 69 години с 69 гости и две нови любовници!

Митьо Пищова прави партито на Слънчака!

https://goreshto.net/shoubiznes/golem-mityo-golem-pishtov-zevzekat-praznuva-69-godini-s-69-gosti-i-dve-novi-lyubovnici/140270 Goreshto.net
ГолЕм Митьо, голЕм Пищов: Зевзекът празнува 69 години с 69 гости и две нови любовници!

Митьо Пищова прави партито на Слънчака!

На Слънчев бряг, навръх празника Голяма Богородица, култовият зевзек Митьо Пищова ще чукне 69 лазарника. Той вече се вълнува от предстоящия купон и признава, че няма търпение да събере гостите си. Чиито брой ще е равен на годините му - точно 69.

Митето обясни, че партито ще е в супер луксозен ресторант в морския курорт и, разбира се, на него ще има цели две агнета. Едното щяло да е на чеверме, а другото на фурна. "Пиене с кашони ще има - кашони с уиски, с вино, още узо и всичко, което някой иска да консумира. Подаръци аз не ща, ако някой държи да ми донесе нещо, добре. Аз ще празнувам живота и ще му се радвам, защото имам две нови гаджета", избухна Митьо.

Той се похвали, че с две мацки от Пловдив и две от Бургас от месеци си гледали кефа на Слънчака и постоянно правели секс и оргии - любимите му, той затова живее човекът.

"Такива работи искам аз. Да има секс, да има готини и млади женички, ядене и пиене да има, веселба да става. На много хора съм помогнал в тоя живот и затова мисля, че съдбата ми помага и ме пази читав от многото болежки, дето ми се струпаха преди. Ама сега съм як като бик и пак ги поря като риби мадамите", хвали се Пищова. Жив и здрав да е!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.