ГОЛЯМА!!! Катето Евро разцепи с тези думи на сватбата на сина си Сашо Кадиев! (гостите прихнаха в смях)

Катето Евро няма равна, страшен образ е!

https://goreshto.net/shoubiznes/golyama-kateto-evro-razcepi-s-tezi-dumi-na-svatbata-na-sina-si-sasho-kadiev-gostite-prihnaha-v-smyah/140728 Goreshto.net
ГОЛЯМА!!! Катето Евро разцепи с тези думи на сватбата на сина си Сашо Кадиев! (гостите прихнаха в смях)

Катето Евро няма равна, страшен образ е!

Опасна мадама е Катето Евро, без значение дали е станала баба и колко години навършва. Подобен зевзек в женски род рядко се среща, а тя доказа това за пореден път навръх най-важното в семейството й събитие - сватбата на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева.

Както знаем, венчавката върви в момента, а преди официалната част Катето беше заснета на кратко клипче на нета, в което да каже няколко думи по повода. Вместо да дръпне една прочувствена реч, актрисата изкърти всички с думите си.

"Много се радвам, че сме създали и отгледали едно дете, което отначало мислихме, че е идиот, но той се оказа сериозен и стабилен мъж, който сега се жени за красивата Ивелина. Страшно съм доволна и щастлива, приятели. Най-прекрасното от всичко е, че повече няма да живее у нас и да ми мрънка коя манджа му била солена и коя безсолна... Ама, да ви кажа, лошото е, че някой път пак ще идва", каза Катето, а около нея всички прихнаха в луд кикот.

Разбира се, цяла България е наясно колко близки са двамата със Сашко и колко се обичат, така че няма опасност някой да изтълкува шегите на Еврото погрешно. А и да го направи нарочно, на Катето ще й е през... чекмеджето, както се казва.

Пожелаваме весело тържество и щастие на младоженците!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.