Горчиво: Годеницата на Венци Венц пристава на друг! (СНИМКИ)

Венци Венц и адреналинката Пепи се бяха сгодили в Париж!

https://goreshto.net/shoubiznes/gorchivo-godenicata-na-venci-venc-pristava-na-drug-snimki/113631 Goreshto.net
Горчиво: Годеницата на Венци Венц пристава на друг! (СНИМКИ)

Венци Венц и адреналинката Пепи се бяха сгодили в Париж!

Не му върви на Венци Венц в любовта и това е. След като наскоро обяви, че се развежда със съпругата си, заради безпочвените й страхове и люта ревност, сега и бившата му годеница се похвали, че се омъжва.

Говорим за Пепи - някогашната адреналинка от "Господарите", която преди около десетина години се изявяваше там с червена коса. 33-годишната към момента Пепи е вече брюнетка и обяви сватбата си, но без да разкрие кой ще бъде младоженеца.

Тези дни тя си спретна обичайното на запад моминско парти, в което събра свои приятелки и някои от бившите адреналинки. Пепи се барна в лятна бяла рокличка и с було на главата, а останалите бяха решени в ярко зелено. После, разбира се, всички мацки останаха по бански, а и партито бе на морето, все пак...

Припомняме, че Венци Венц се залюби с Пепи през 2016-та, а връзката им бе наистина бурна. Венц прояви романтика и заведе Пепи на екскурзия в романтичен Париж, където кукна да й предложи брак.

Е, тя прие, двамата се сгодиха, но после... тишина. Някак тихомълком развалиха и годеж, и чудо, а каква е била причината, не е ясно. Всъщност много се говори за забежките на Венци с негови фенки, така че не е изключено и Пепито да го е сварила с някоя по-напориста.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.