Горчиво: Станислав от Хелс Китчън печели формата и се жени за модел! (СНИМКИ с любимата му)

Станислав от Хелс Китчън ще грабне голямата победа!

https://goreshto.net/shoubiznes/gorchivo-stanislav-ot-hels-kitchan-pecheli-formata-i-se-zheni-za-model-snimki-s-lyubimata-mu/54579 Goreshto.net
Горчиво: Станислав от Хелс Китчън печели формата и се жени за модел! (СНИМКИ с любимата му)

Станислав от Хелс Китчън ще грабне голямата победа!

Станислав от Хелс Китчън, по когото залитат зрителки и цъкат с език пред мускулестото му тяло, е спряганият за победител в този сезон на формата. Говори се, че именно той ще получи заветните 100 бона от шеф Ангелов и ще може да отвори собствен ресторант.

Друго обаче вълнува Станислав Иванов не по-малко от победата и това е неговата годеница, с която ще вдигнат сватба тази година. Половинката на Станислав е гримьорка, която преди години е работела като модел и е обиколила половината свят.

Мацката се казва Божидара Мирчева и е получила романтичното предложение с пръстена от Станислав по време на екскурзията им до Италия, Позитано, миналата година.

"Той я заведе там само с идеята да й предложи като криеше всичко до последно. Придума я да отидат в Позитано, защото там е наистина приказно и адски романтично местенце, тъкмо за клетви в любов и годежи. А Божидара остана изненадана и много щастлива", разказват близки до Иванов.

Те са категорични, че годеницата му изобщо не ревнува от ученичката Цветомира от Хелс Китчън, с която Станислав е в доста близки приятелски отношения, защото тя не представлявала заплаха за нея, особено що се отнася до интелект и ум.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.