ГОРЧИВО: Стефан Софиянски омъжи и последната си щерка, а Ива Божкова си поиска втора сватба! (СНИМКИ)

Стефан Софиянски омъжи днес дъщеря си Димана!

https://goreshto.net/shoubiznes/gorchivo-stefan-sofiyanski-omazhi-i-poslednata-si-shterka-a-iva-bozhkova-si-poiska-vtora-svatba-snimki/142134 Goreshto.net
ГОРЧИВО: Стефан Софиянски омъжи и последната си щерка, а Ива Божкова си поиска втора сватба! (СНИМКИ)

Стефан Софиянски омъжи днес дъщеря си Димана!

Щастлив беше днешният ден за семейството на бившия столичен кмет Стефан Софиянски, който вдигна пищна сватба за третата си дъщеря. След като преди години задоми Елена и Ива, днес той омъжи и Димана. Избраникът й се казва Ивен, а тържеството, разбира се, бе в столицата.

Самата Ива Софиянска - Божкова издаде "тайната" за голямото събитие и пусна снимки от него, за да задоволи хорското любопитство. "Ако ви е интересно, ще ви направя част от нашия празник. Да видим как е да омъжиш по-малката си сестра", написа Ива с усмивка.

От поканите, които е публикувала, става ясно, че на сватбата е поканен свекъра й Васил Божков, но към момента не се знае дали е присъствал. Друго обаче направи впечатление и то е милата реакция на самата Ива по време на сестринската й сватба.

Дали от цялата романтика на момента, дали от няколкото чашки вино, а може би всичко заедно, но Ива Софиянска така се разчувства, че написа как би искала да се омъжи отново за своя Антон Божков.

Че колко му е, коментираха потребители, щом Маги и Кремена Халваджиян го направиха преди години, що да не вдигнат и те втора сватба?! Дотогава обаче им пожелаваме да ценят и пазят първата, а на младоженците Димана и Ивен много любов и щастие!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.