ГОРЧИВО! Виктория Капитонова РАЗТЪРСИ: Омъжих се, но не ви споделих! (сватбата била тайна)

Виктория Капитонова взриви нета с признание!

https://goreshto.net/shoubiznes/gorchivo-viktoriya-kapitonova-raztarsi-omazhih-se-no-ne-vi-spodelih-svatbata-bila-tayna/142324 Goreshto.net
ГОРЧИВО! Виктория Капитонова РАЗТЪРСИ: Омъжих се, но не ви споделих! (сватбата била тайна)

Виктория Капитонова взриви нета с признание!

Победителката в "Ергенът" 1 - Виктория Капитонова не случи на любов с Виктор Стоянов, но пък и тя доста послъга в риалитито. Самата рускиня призна след финала му, че е влязла вътре за слава и рейтинг, а отвън я е чакал сериозният й приятел, с когото били заедно от седем години.

Е, днес тя предизвика поредния взрив като обяви, че приятелят й вече е неин законен съпруг. Да, оказва се, че Виктория Капитонова се е омъжила и го е направила тайно от всички.

Истината тя разкри след въпрос на своя фенка, която я попита кога ще бъде сватбата. Тогава изведнъж Вики написа: "Сватбата вече мина, но просто не ви съобщих за нея" и хвърли всички в тъча с думите си.

Сега, малко е странно да се е омъжила тайно, защото тя е свикнала да показва ежедневието си публично и да черпи ползи от това. Но пък от друга страна Капитонова нито веднъж не е показала публично приятеля си, даже някои се чудеха има ли изобщо такъв... Така че, погледнато от тази гледна точка, не е странно, че се е омъжила само сред най-близките си хора.

Потребители вече се чудят и дали не се задава бебе на хоризонта, но засега поне рускинята нямаше намерение да бременее и да ражда. "Фигурата ми трябва да е топ още доста време, затова ще отложа децата", смееше се тя неотдавна. А ако вече е омъжена жена - честито и наслука с любимия!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.