Горещо: 57-годишната Силвена Роу се поти като луда във фитнеса, за да хване младо гадже!

Силвена Роу е в Дубай, където почти спи във фитнеса!

https://goreshto.net/shoubiznes/goreshto-57-godishnata-silvena-rou-se-poti-kato-luda-vav-fitnesa-za-da-hvane-mlado-gadzhe/132586 Goreshto.net
Горещо: 57-годишната Силвена Роу се поти като луда във фитнеса, за да хване младо гадже!

Силвена Роу е в Дубай, където почти спи във фитнеса!

Силвена Роу гони 60-така, но не само не се предава, а дори обратното - става все по-енергична и нахъсана за живот и страсти отпреди. Както знаем, тя прекарва повечето от времето си в Дубай, където работи, но отдавна отделя всяка своя свободна минута за фитнес.

Славена буквално се е пристрастила и едва ли не спяла в залата, издават близки до нея източници. Идеята на Роу, разбира се, е да си прави постоянен биохакинг, по който е полудяла - както на тема здраве, така и на тема красота на кожата.

"Ние можем да изглеждаме и да се чувстваме млади адски дълго време и особено днес, в наши дни, когато има всякакви открития, знания и възможности, да не го направиш, си е направо престъпление", казва Славена, която е луда не само по спорта и здравословното хранене, но и приема най-различни добавки.

Нейни познати обаче се майтапят, че тя е в търсене на младо гадже, защото бракът й бил отворен. "Славена си е палавница и ако каже, че е нямала афери и връзки, трябва да излъже. Но и все повече си пада по младите и атлетични жребчета, не можеш да я прилъжеш с някакъв чичко, въпреки че и тя самата е на години", смеят се източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.