Горещо: Николета Лозанова се ог@зи на Малдивите! (ПОТРЕС ФОТО)

https://goreshto.net/shoubiznes/goreshto-nikoleta-lozanova-se-og-at-zi-na-maldivite-potres-foto/47350 Goreshto.net
Горещо: Николета Лозанова се ог@зи на Малдивите! (ПОТРЕС ФОТО)

Николета Лозанова си показа Д-то на Малдивите!

Николета Лозанова не спира да се стреми да провокира феновете си и го направи и от Малдивите. Знаем, че тя замина за празниците там, заедно с любимия си Ники Михайлов и с порасналата си вече сладурана Никол. Сигурно детето е спяло обаче, докато родителката и пастрокът му работят върху горещата фотосесия на плеймейтката.

Както виждаме, Ники е хванал НиЛо в точния кадър, когато тя се е ог@зила над шезлонга. Е, как да не покаже задницата й, все пак сума ти пари пръснаха за нея в Турция. Помним, че Николета се подложи на операция там за оформяне и вирване на Д-то си, в което бяха поставени импланти. А сега гордо разхожда и щрака новата си “красота” по света.

На Малдивите Ники и Николета са отседнали в частна тузарска вила, чиято цена е доста солена. За вечер те плащат около 900 евро, което е близо 2000 бона. Но как да се срамят и да отседнат в стаи за “простолюдието”…

Последователите на Лозанова обаче я ръчкат и питат кога с Михайлов ще се вземат официално и кога ще си направят бебе. “Щото то така е лесно – аху-иху, обикаляне, веселби. Нали се обичате, защо тогава не сте нормално семейство с дете?! Не се бавете много, че току-виж, докато се наканите и ви мине меракът”, коментират фенове.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.