Горещо: Внучката на Тодор Колев се чекне дибидюс! (ТОПЛЕС СНИМКИ на Теодора Кулева)

Теодора Кулева се съблече дибидюс!

https://goreshto.net/shoubiznes/goreshto-vnuchkata-na-todor-kolev-se-chekne-dibidyus-toples-snimki-na-teodora-kuleva/118946 Goreshto.net
Горещо: Внучката на Тодор Колев се чекне дибидюс! (ТОПЛЕС СНИМКИ на Теодора Кулева)

Теодора Кулева се съблече дибидюс!

Топлес, дибидюс, или както искате го наречете, се съблече Теодора Кулева. Към момента тя вече е Теодора Гууд, по фамилията на съпруга си, който е англичанин. Кулева или Гууд, Теди остава най-известна като внучката на Тодор Колев, която е наследила актьорския му талант.

За българите тя доби популярност за първи път с ролята си в "Откраднат живот". Сериалът се радваше на наистина огромна популярност и благодарение на него, Теди изтегли "дългата клечка".

Освен като актриса обаче, тя работи и като танцьорка, за което й помага обучението по художествена гимнастика като малка. Именно с танци, при това яко предизвикателни танци, в които се появява чистак г@ла, Теди шашна публиката.

Тя го направи в единственото "Буум кабаре", което се намира у нас и показа брилянтна бурлеска, заедно с истински драгкралици като популярната Соларис.

"Надявам се да се хареса на хората, надявам се да има сред публиката най-различни лица - от хетеро, до цялата ЛГБТИ общност, за да можем наистина всички да се обединим", коментира самата Теодора Кулева.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.